Padel Only Örebro

Vi på Padel Only vill skapa en anläggning för alla. Till oss är du varmt välkommen oavsett om det är första gången du håller i ett padelracket eller om du spelar på högsta nivå. Och allt där i mellan. Kom med kompisarna, familjen eller ta med dina kollegor. Hos oss kan du spela på tider som passar just dig, och till varierande priser.

Vi erbjuder 8 st dubbelbanor och 7 st singelbanor. I anläggningen finns en shop där du kan handla allt du behöver för att spela. Har du inget racket går det bra att hyra racket på plats. För dig som vill lära dig grunderna i padel eller utveckla ditt spel och ta nästa steg finns det möjlighet att boka en av våra instruktörer. Vi har omklädningsrum med låsbara skåp och givetvis gott om fri parkering i direkt anslutning till anläggningen.

Varmt välkommen till Padel Only – en padelhall för alla!

Vi som jobbar här:

Dominic Scott
HALLVÄRDAR

LINA LARSSON, Martin PETTERSSON & PATRIK KAMRYD

Våra hallvärdar finns i hallen för att göra ditt besök hos oss så givande och bra som möjligt. Har du frågor eller synpunkter är det bara att du tar kontakt med någon av våra hallvärdar.
Vill ditt företag hyra konferensrum, är ni en förening som vill boka flera banor eller vill ni sätta ihop en turnering med kompisarna? Kontakta då våra hallvärdar så hjälper dom er.

Dominic Scott
PRESS / PARTNERSKAP

Lars & Anders OLSSON

Anders Olsson VD och pressansvarig.
Lars Olsson vice VD och styrelseordförande.
Lina Larsson Hallchef.

De senaste nyheterna hittar ni på vår hemsida, Instagram och Facebook. För övriga frågor som rör Padel Only kontakta Anders Olsson.

Grundare:

Det är vi som startat Padel Only

Styrelseordförande

Lars Olsson

lars@padelonly.se

VD

Anders Olsson

anders@padelonly.se

Hallvärd

Martin Pettersson

martin@padelonly.se

Isaac Kiese thelin

Johan Olsson

Isac Remnestedt