Padel Only har ett stort nätverk av partners som vi samarbetar med för att kunna erbjuda våra spelare en mängd attraktiva erbjudanden.

Vill ditt företag ingå i vårt nätverk, och därmed också synas i vår anläggning? Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop ett bra paket för just ditt företag.

Vill du bli partner? Hör av dig till oss eller fyll i formuläret nedan.

Banpartner – dubbel:

Bana 1

CLEAN DRINK

Clean Drink är en funktionsdryck producerad i Norden, fri från onödiga tillsatser och med vitaminer och mineraler som du behöver för att kunna vara ditt bästa jag. Varje dag.

Hemsida

Bana 2

ÖMSA BIL

Hos Ömsa Bil i Örebro hittar du mängder av begagnade bilar av olika märken och modeller. Ömsa bil både köper och säljer begagnade personbilar, husvagnar och husbilar till marknadens bästa priser.

Hemsida

Bana 3

NOCCO

NOCCO är en funktionsdryck framtagen under det svenska hälso- och träningsinriktade varumärket No Carbs Company. Sveriges mest sålda BCAA-dryck. Drycken finns både med och utan koffein.

Hemsida

Bana 4

SMART Tryck & Reklam

Din helhetsleverantör inom tryckt och digitalt media: Digitaltryck | Hemsidor | Foliering bilar och fönster | Banderoller | Skyltar | Luslådo | Logotyper | Reklamprylar | Profilkläder | Transfertryck | Reklamkampanjer etc.

Hemsida

Bana 5

Telebyrån

Med vår långa erfarenhet och kunskap inom telefoni hjälper vi ditt företag att kommunicera på bästa tänkbara sätt. Den kompetens och kunskap vi har gör att vi enkelt kan välja ut de bästa partners och leverantörer.

Hemsida

Bana 6

LG Söderberg Fastigheter

LG Söderberg Fastigheter AB är ett lokalt familjeföretag som bygger och förvaltar fastigheter belägna i Örebro med omnejd. LG Söderberg Fastigheter äger och förvaltar cirka 900 lägenheter samt 70 000 m² kommersiella ytor med kontor, butik, industri och lager.

Hemsida

Bana 7

Ingmars herrekipering

Ingmars är Örebros anrikaste herrekipering. Personlig service och mode för honom från Sveriges ledande varumärken sedan 1944.

Hemsida

Bana 15

Notar Fastighetsmäklare

Notar arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Med hjälp av vår goda lokalkännedom, kompetens och erfarenhet gör vi allt för att ge dig en mäklartjänst av högsta kvalité.

Hemsida

Banpartner – singel:

Bana 8

LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning hjälper er att att enkelt hålla koll på ekonomin och hitta nya möjligheter för företaget.

Hemsida

Bana 9

EasyCharging

Vårt mål är att på ett enkelt och smart sätt kombinera laddning och solenergi. Vi tar sikte på att göra allas vår elektriska framtid lite enklare och framförallt mycket mer hållbar! EasyCharging AB ingår i Holmstedt & Partner Gruppen som främst sysslar med Finansiering. Läs mer på www.hpgroup.se

Hemsida

Bana 10

Acarta Redovisning

Vi erbjuder ekonomitjänster med personlig kontakt och hög service!

Hemsida

Bana 11

”Vakant”

Vill ditt företag bli bansponsor? Kontakta Anders för sponsorskap. Anders@padelonly.se

Hemsida

Bana 12

”Vakant”

Vill ditt fö