Det är 6 lag i varje division. Alla möter alla vilket ger 5 matcher per lag. En omgång pågår i 5 veckor med en match i veckan. När en omgång är slut flyttas de två bästa lagen upp en division medan lag 5 och 6 flyttas ner.

Matcherna

Matcherna spelas i bäst av tre set.
Första och andra set spelas som ett vanligt set med tiebreak till 7 (vinna med två bollar).
Avgörande set avgörs med ett så kallat super tiebreak till 10 (vinna med två bollar).

I tiebreak börjar man serva EN serv i ”rätt” ruta och sedan går serven över till andra laget och då har man två servar var och då börjar man serva i ”fel” ruta.

Varje game spelas med ”no add”, d.v.s. vid 40 – 40 spelas en avgörande boll där servemottagande lag bestämmer serveruta.

Om matchen inte hinner spelas klart på 60 minuter (som är den bokade bantiden) ska den om möjligt slutföras direkt på ledig bana. Kontakta personalen på plats för hjälp. Finns det ingen ledig bana kommer lagen överens om när matchen ska slutföras och bokar själva bana för det och meddelar oss detta via serie@padelonly.se.

Övrigt
Hemmalaget står för bollar och vinnarlaget ansvarar för att rapportera resultatet på Ligaspel.

Flytta matcher
Kan ett lag inte spela en schemalagd match så är det upp till det laget att kontakta sina motspelare och komma överens om en ny tid. Lagen behöver också kontrollera att det finns en tid ledig hos Padel Only. När lagen kommit överens om en ny tid behöver ni meddela oss på serie@padelonly.se snarast. Senast 24 timmar innan matchstart behöver ombokning göras.

Ersättare
Skulle någon spelare inte kunna spela har laget rätt att ta in ersättare. Ersättaren ska vara på samma nivå som den spelare som ersätts och får inte tillhöra annat lag i seriespel hos Padel Only.

Herrar

Anmäl er till nästa nya omgång som startar vecka 7.
Anmäl er här >>

Tabell – HERRAR

Damer

Anmäl er till nästa nya omgång som startar vecka 7.
Anmäl er här >>

Tabell – Damer

Mix

Omgången för Mix är full. Det går att ställa sig i kö till nästa omgång som startar vecka 12.
Anmäl er här >>

Tabell – Mix

Singel

Omgången för singelspelet är full. Det går att ställa sig i kö till nästa omgång som startar vecka 12.
Anmäl dig här >>

Anmälan – Singel