Det är 6 lag i varje division. Alla möter alla vilket ger 5 matcher per lag. En omgång pågår i 5 veckor med en match i veckan. När en omgång är slut flyttas de två bästa lagen upp en division medan lag 5 och 6 flyttas ner.

Matcherna
Matcherna spelas i bäst av tre set. Första och andra set spelas som ett vanligt set med tiebreak till 7 (vinna med två bollar). Avgörande set avgörs med ett så kallat ”super tiebreak” till 10 (vinna med två bollar). Servar i tiebreak är så att den som börjar serva har 1 serv och sedan 2 servar var. Varje game spelas med ”no add”, d.v.s. vid 40-40 spelas en avgörande boll där servemottagande lag bestämmer serveruta. Om matchen inte hinner spelas klart på 60 min vinner det lag som vunnit första set (gäller om man är inne i andra set). Är matchen inne i avgörande supertiebreak vid matchtidens slut skall supertiebreaket alltid slutföras för att resultatet ska räknas.

Övrigt
Hemmalaget står för bollar och vinnarlaget ansvarar för att rapportera resultat. Det gör ni på respektive sida nedan.

Flytta matcher
Kan ett lag inte spela en schemalagd match så är det upp till det laget att kontakta sina motspelare och komma överens om en ny tid. Lagen behöver också kontrollera att det finns en tid ledig hos Padel Only. När lagen kommit överens om en ny tid behöver ni meddela oss på serie@padelonly.se snarast. Senast 48 timmar innan matchstart behöver ombokning göras.

Ersättare
Skulle någon spelare inte kunna spela har laget rätt att ta in ersättare. Ersättaren ska vara på samma nivå som den spelare som ersätts och får inte tillhöra annat lag i seriespel hos Padel Only.

Herrar

Anmäl er till nästa säsong.
Anmäl er här >>

Tabell – HERRAR

Damer

Anmäl er till nästa säsong.
Anmäl er här >>

Tabell – Damer

Mix

Säsongen för Mix är full. Det går att ställa sig i kö till nästa säsong.
Anmäl er här >>

Tabell – Mix

Singel

Anmäl dig till nästa säsong.
Anmäl dig här >>

Anmälan – Singel

Poängräkning

  • Poäng vid 2-0 i set: 3-0

  • Poäng vid 2-1 i set: 3-1

  • Poäng vid wo: 3-0

Placeringsreglerna i tabellen är följande:

  • 1. Poäng

  • 2. Inbördes möte

  • 3. Vinster

  • 4. Setskillnad

  • 5. Gameskillnad

  • 6. Lottning

PROVA VÄRLDENS ROLIGASTE SPORT I EN AV SVERIGES HÄFTIGASTE ARENOR

Våra partners